SKRIV INN OG TRYKK ENTER FOR Å SØKE

Skreddersydd kompetanseportal

Iphone_Imac_Ipad_mockup

Virksomheter bruker mye ressurser på å utvikle sine ansatte for å ivareta sine konkurransefortrinn. Ledere, mellomledere og medarbeidere møter en hektisk hverdag, og det er stadig vanskeligere å finne tid til utvikling gjennom konferanser, kurs og seminarer. 
 


Virksomheter som har ansatte spredt omkring i landet opplever utfordringer knyttet til å skape en felles målforståelse. Gjennom skreddersydd kompetanseportal kan bedriften trene på ledelse, salg og service – med vår kunnskap på deres premisser.

Nettbasert videotrening skreddersys med tanke på layout og innhold til hver enkelt kunde. Her kan ledere og ansatte finne filmer rundt verdier/mål/visjon, ledelse, produkt, salgs- og servicekompetanse, kampanjeforberedelse og mye mer. Alt definert av kunden, og støttet av Euro Business School sin kompetanse og erfaring. Noen av våre kunder som har valgt å skreddersy sin videotrening er Synsam, Hertz og Toyota.

 

Les mer om vårt digitale kompanteportal, STI Progress

Scandinavian Technology Institute

Skrevet av: Scandinavian Technology Institute

Scandinavian Technology Institute (STI), tidligere Euro Business School, ble etablert i 1988 med en klar misjon; å hjelpe virksomheter å realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser. Vi utvikler fremtidens bedrifter gjennom innsikt, kunnskap og mestring.