Digital markedsføring

5 gode grunner til å starte med videomarkedsføring

Skrevet av Claudio Norambuena 23/10/2019

 

Bruk Film i Markedsføring-1

 

Visste du at video skaper 9 ganger mer engasjement på internett enn bilder og andre innlegg? Video treffer både hjertet og hjernen. De deles lettere i sosiale medier enn tekst, og Google premierer ofte innholdssider som har video ved at de kommer høyere opp på generiske søk.

 

Video bør være en del av din strategi i din digitale markedsførings hverdag. Forbrukere elsker å se video, det gjør det mye lettere å konsumere innholdet og huske det. Besøkende bruker lengere tid på siden din dersom du har en video å presentere, enn uten. Opp mot 60% toppledere foretrekker video framfor tekst.

Fortsatt ikke overbevist? Nedenfor lister vi opp 5 gode grunner til at du skal begynne å bruke video i markedsføringen din: 

 

5 gode grunner til å starte med videomarkedsføring.

  1. Innholdet blir husket lettere. Vi kan huske opptil en måned tilbake hva vi så tidligere i en video. Det gjør også at brukerne husker din bedrift og knytter videoen og informasjonen til din merkevare.

  2. SEO og Google elsker videoer. Dersom du har video på dine blogginnlegg, landingssider eller andre sider. Vil du rangere høyere enn dine konkurrenter i Google SERP, Google eier faktisk Youtube. Innhold med video får ofte flere klikk fordi det er lettere å lære.
  3. Alle enheter kan vise video. Video er skreddersydd for våre digitale hverdag der vi har internett i lomma og under hodeputen. Video kan tilpasse seg alle formater og browsere automatisk, derfor er det viktig at innholdet du lager er med responsivt design. Sjekk hvordan innholdet ditt ser ut i andre digitale flater. Det er særlig viktig at designet ser bra ut på mobile enheter.

  4. Videomarkedsføring styrker merkevarebevisstheten. Video gir deg en unik mulighet til å kunne vise deg fra din beste side. Bruk video til å fremme verdier, design og merkevare som tiltrekker dine personas.

  5. Video går ofte viralt. 92% av alle som ser video på nett deler med andre kjente. Lag derfor en interessant video som blir kan spre seg som ild i tørt gress, og opplev et hav av trafikk og enda flere potensielle kunder.

Vi håper du har fått mer innsikt i hvordan du kan bruke video i din B2B markedsføring og har blitt inspirert til å begynne med en gang! 

 

Vi har en utmerket filmavdeling i STI og vår avdelingsleder for film Christin Wiig har jobbet med TV-produksjon i 17 år, de siste 7 årene som produsent og konseptutvikler. Hun kan garantert hjelpe deg med å produsere gode filmer som kan finne, vinne og beholde kundene. 

 

Ta kontakt for mer informasjon om videomarkedsføring!

 

 

10 viktige markedstrender for B2B bedrifter i 2021 Digital markedsføring

10 viktige markedstrender for B2B bedrifter i 2021

Leads-generering: Slik blir du en ekspert Digital markedsføring

Leads-generering: Slik blir du en ekspert

Constanze Stabu
Constanze Stabu 27/04/2021
Hva er en buyer Persona? Digital markedsføring

Hva er en buyer Persona?

Constanze Stabu
Constanze Stabu 27/04/2021